Banica s balkánským sýrem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 847 kJ / 5 221 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,72 g |
Tuky | 443,49 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 10,62 g |
Sůl | 26,34 g |
Sacharidy | 175,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banica s balkánským sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w068
Moje poznámka
Banica s balkánským sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w068
Nejnovější recepty
Cuketová bábovka
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 8 hodinami
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 8 hodinami
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno 25. 6. 2025 14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka I
Darwin před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 1 hodinou
Fofr bublanina
Barbora0431 před 2 hodinami
Ruské vejce
Ivyjg před 2 hodinami
Kolínkoto
Krenaroman před 3 hodinami
Škvarkové pagáčky
kubicova.maja před 3 hodinami
Sněhový rybízový koláč
ProchazkovaAndela před 4 hodinami
Hermelínový salát (nejen) s jahodami
Dasaja před 4 hodinami
Meduňkovo-citronová limonáda
Jarda1972 před 6 hodinami
Tématické fráze:
bulharská banica,
listove testo s balkanskym syrem,
recepty s balkánským sýrem,
koláč s balkánským sýrem,
těsto na banicu,
bulharská banica recept,
bulharské pečivo,
koláč banica,
pečivo s balkánským syrem,
slany kolac s balkanskym syrem,
recept s balkanskym syrem,
šarena sol,
slané pečivo s balkánským sýrem,
šarena sůl,
bulharske listove testo,
pita chléb se zeleninou a balkánským sýrem,
bulharská banica - recepty,
bulharska banica těsto,
recepty z balkánským sýrem,
bulharská bánice
Suroviny:
těsto listové,
sýr balkánský,
olej slunečnicový,
vejce,
voda minerální
Komentáře (9)
BTW: Banica se buďto jako v receptu nahoře řeže na čtverce, nebo se točí do šneka, což jsem spíše vídal u mé babičky a nebo se dělá v celku na plechu. Je to jedno. Důležitá je přece chuť ne?
Balkánská šarena sol
Složení: Sůl, červená paprika, kukuřičná mouka, pískavice, čubrica (saturejka)
Využití: Na zeleninové saláty, do polévek, na chléb nebo pečivo s máslem,sýrem,uzeninou, dochucení masitých jídel, prostě na vše.
Miloš jistě promine. Byla jsem také zvědavá, tak jsem trochu "gůglila"