Banica s balkánským sýrem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 847 kJ / 5 221 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,72 g |
Tuky | 443,49 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 10,62 g |
Sůl | 26,34 g |
Sacharidy | 175,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banica s balkánským sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w068
Moje poznámka
Banica s balkánským sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w068
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 29 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
bulharská banica,
listove testo s balkanskym syrem,
recepty s balkánským sýrem,
koláč s balkánským sýrem,
těsto na banicu,
bulharská banica recept,
bulharské pečivo,
koláč banica,
pečivo s balkánským syrem,
slany kolac s balkanskym syrem,
recept s balkanskym syrem,
šarena sol,
slané pečivo s balkánským sýrem,
šarena sůl,
bulharske listove testo,
pita chléb se zeleninou a balkánským sýrem,
bulharská banica - recepty,
bulharska banica těsto,
recepty z balkánským sýrem,
bulharská bánice
Suroviny:
těsto listové,
sýr balkánský,
olej slunečnicový,
vejce,
voda minerální
Komentáře (9)
BTW: Banica se buďto jako v receptu nahoře řeže na čtverce, nebo se točí do šneka, což jsem spíše vídal u mé babičky a nebo se dělá v celku na plechu. Je to jedno. Důležitá je přece chuť ne?
Balkánská šarena sol
Složení: Sůl, červená paprika, kukuřičná mouka, pískavice, čubrica (saturejka)
Využití: Na zeleninové saláty, do polévek, na chléb nebo pečivo s máslem,sýrem,uzeninou, dochucení masitých jídel, prostě na vše.
Miloš jistě promine. Byla jsem také zvědavá, tak jsem trochu "gůglila"