Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Francouzská toastová pikantní pečená jablka

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 660 min Doba přípravy: 600 min Doba tepelné úpravy: 60 min

660 min (600 min příprava + 60 min tepelná úprava)

14. 10. 2010 22:10

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 320 kJ / 1 271 kcal
Bílkoviny33,81 g
Tuky15,87 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 23 mg
Sodík 2,07 g
Sůl5,13 g
Sacharidy238,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tip: Je to výborné so šodóm alebo vanilkovým pudingom.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mary007 Mary007

15. 10. 2010 13:51

Ahoj a dakujem :-).Bolo tam len dali dole,lebo mislely že to neni moje :-(.

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2010 08:31

Já nevidím žádnou fotku, ale líbí se mi "francouzská" žemlovka;-):yes:

Mary007 Mary007

15. 10. 2010 07:46

Ahoj ďakujem :-).To sú moje vlastné fotky.Všetky som ja fotila.

zizala zizala (moderátorka)

15. 10. 2010 07:41

Jo, a Mary, sem se dávají pouze vlastní fotky. Už jsem si to všimla u více Tvých receptů ;-)

zizala zizala (moderátorka)

15. 10. 2010 07:40

;-):-D Pobavilo mě, jak se dá popsat v podstatě obyčejná (byť trochu vylepšená) žemlovka, takhle to vypadá jako něco hógo fógo :-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzska zemlovka recepty z jablek pečená jablka výborná pečená jablka toastova zemlovka recept na pečená jablka pečená jablka top recepty clafoutis jablka pikantní jablka recepty toasty s jablek pikantní jablka žemlovka pikantní clafoutis s jablky malinovy pikantni dezert jablka slané recepty fran ouzská žemlovka výborné pečené jablko francouzská buchta jablka vylepsena zemlovka jiunge na facebook 15356

Suroviny: mléko polotučné, bílek, med, esence vanilková, sůl, chléb toustový tmavý, jablko, rozinky, skořice mletá, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Francouzská toastová pikantní pečená jablka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nOk4