Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 357 kJ / 1 041 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,18 g |
Tuky | 40,29 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 679 mg |
Sodík | 2,52 g |
Sůl | 6,16 g |
Sacharidy | 24,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tresku necháme rozmraziť, nakrájame na malé kúsky, pridáme troška citronovej šťavy, nastrúhaný syr, korenie na ryby, vajíčko, strúhanku, soľ (alebo vegetu), petržlenovú vňatku.
Krok 2: Urobíme malé krokety položíme na plech a dáme do trúby.
Zveřejněno 1. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1V73
Moje poznámka
Rybí krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1V73
Nejnovější recepty
Bublanina podle Dity P.
Přidáno před 21 minutami
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
pavelale před 3 minutami
Krupicová kaše z hrubé mouky
bnasincova6 před 56 minutami
Vajíčková pomazánka MŇAM
Pecula před 1 hodinou
Langoše z jogurtu
Pavel932 před 2 hodinami
Klasický jablečný štrúdl
Pavel932 před 2 hodinami
Kynuté houskové knedlíky v páře
Pavel932 před 2 hodinami
Jarní cibulková
Fitulka před 3 hodinami
Vaňkova česnečka
Fitulka před 3 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Beatriz před 5 hodinami
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
rybí krokety,
rybí kroketa,
rybí prsty z tresky recept,
vňatka,
aljašská treska rybi prsty recepty,
recept krokety rybi,
krokety z tresky,
recept z aljašskej tresky,
rybí krokety recepty,
recept rybi krokety,
rybí recepty,
rybi krokety recept,
krokety ztresky,
rybikrokety,
recept na rybí krokety,
rybi kroket,
falešna treska
Suroviny:
treska aljašská,
sýr eidam,
koření na ryby,
vejce,
sůl,
petrželová vňat,
šťáva citronová,
strouhanka,
strouhanka,
olej
Komentáře (4)