Cizrnové lívanečky s arašídovým máslem, banánem a datlovým sirupem

PetraKupkova Kuchařka: PetraKupkova

Doba přípravy: 35 minut 4 porce Sladká jídla 0 názorů

Suroviny

150 g konzervované cizrny
2 banány
1 vejce
2 lžíce hladké rýžové mouky
150 ml klasického nebo rostlinného mléka
arašídové máslo
datlový sirup
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Konzervovanou cizrnu rozmixujeme spolu s vejcem, jedním banánem a trochou mléka na kaši.

  2. Poté přidáme zbytek mléka s rýžovou moukou a znovu promixujeme na hladké těsto.

  3. Smažíme na nepřilnavé pánvi po obou stranách, potřeme arašídovým máslem, poklademe kolečky banánu a ochutíme datlovým sirupem.

Poznámka

Další mé recepty na:

petrakupkovalifestyle.blogspot.com

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 26 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cizrnové lívanečky s arašídovým máslem, banánem a datlovým sirupem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo