Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 978 kJ / 2 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,84 g |
Tuky | 168,53 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 786 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 162,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: V míse smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a sůl.
Krok 2: Bílky oddělíme od žloutků a ušleháme je do tuha.
Krok 3: K suchým přísadám přidáme olej, mléko, žloutky a šleháme, dokud není těsto na vafle hladké, potom přidáme ušlehané bílky.
Krok 4: Hotové těsto nalijeme po částech do nahřátého vaflovače a pečeme do zlatova.
Zveřejněno 15. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné belgické vafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGJV
Moje poznámka
Výborné belgické vafle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGJV
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 10 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 4 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 6 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 6 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 6 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 7 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 8 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 9 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 12 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
mléko,
olej rostlinný,
cukr krupice,
prášek do pečiva,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.