Steak de Grande
Maso plemene Wagyu produkovaného původně v japonském Kóbe se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je nejdražším hovězím masem na světě. Proto je potřeba jeho úpravě věnovat zvláštní pozornost.
Postup přípravy
Krok 1: Hovězí maso "Wagyu" nebo "Gourmet" či jiná další luxusní masa z japonského býčka naporcujeme na kostky jako na obrázku.
Krok 2: Předehřejeme pánev. Na rozehřátou pánev naneseme dostatek sádla.
Krok 3: Na pánvi maso děláme z každé strany 1 až 2 minuty. Maso by se mělo jen mírně zatáhnout, mělo by být raw až rare.
Krok 4: Můžeme podávat s orestovanou zeleninou z pánve či zcela samotné.
Zveřejněno 12. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
Moje poznámka
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
Nejnovější recepty
Opékané pirohy
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 3 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 9 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 1 hodinou
Macecha řezy
lenulenka1. před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 2 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 2 hodinami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 2 hodinami
Rebarborový koláč
Libasaba před 3 hodinami
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 3 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 3 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 4 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
máslo
Komentáře (11)
Tez nazev receptu je jaksi bez vyznamu, lepe receno - co tim chtel basnik rici
No, jeden nikdy neví kdy nebude vědět co s tintili, že