Steak de Grande
Maso plemene Wagyu produkovaného původně v japonském Kóbe se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je nejdražším hovězím masem na světě. Proto je potřeba jeho úpravě věnovat zvláštní pozornost.
Postup přípravy
Krok 1: Hovězí maso "Wagyu" nebo "Gourmet" či jiná další luxusní masa z japonského býčka naporcujeme na kostky jako na obrázku.
Krok 2: Předehřejeme pánev. Na rozehřátou pánev naneseme dostatek sádla.
Krok 3: Na pánvi maso děláme z každé strany 1 až 2 minuty. Maso by se mělo jen mírně zatáhnout, mělo by být raw až rare.
Krok 4: Můžeme podávat s orestovanou zeleninou z pánve či zcela samotné.
Zveřejněno 12. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
Moje poznámka
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
Nejnovější recepty
Cuketová bábovka
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 15 hodinami
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 15 hodinami
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno 25. 6. 2025 14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 7 hodinami
Dršťková polévka I
Darwin před 8 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 8 hodinami
Fofr bublanina
Barbora0431 před 9 hodinami
Ruské vejce
Ivyjg před 10 hodinami
Kolínkoto
Krenaroman před 10 hodinami
Škvarkové pagáčky
kubicova.maja před 10 hodinami
Sněhový rybízový koláč
ProchazkovaAndela před 11 hodinami
Hermelínový salát (nejen) s jahodami
Dasaja před 11 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
máslo
Komentáře (12)
Tez nazev receptu je jaksi bez vyznamu, lepe receno - co tim chtel basnik rici
No, jeden nikdy neví kdy nebude vědět co s tintili, že