Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Flank steak se zeleninou

Nevíte jak připravit flank steak, nebo-li steak z hovězího pupku? Nechte jej pečlivě odležet, postačí pouze lehce potřít olejem, osolit a opepřit. Nudličky ze steaku pak podáváme se zeleninovou směsí a rýží.

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby odležení masa

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

13. 3. 2020 14:57

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 457 kJ / 348 kcal
Bílkoviny8,48 g
Tuky12,89 g
Vláknina19,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 162 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy41,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: olej, olej, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, cuketa, cibule červená, rajče cherry, hrášek mražený, omáčka worcesterová, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Flank steak se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5YBq