Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza Grande Rusticana

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

17. 12. 2010 22:28

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie12 572 kJ / 3 005 kcal
Bílkoviny140,46 g
Tuky80,57 g
Vláknina26,34 g
Cholesterol 756 mg
Sodík 485 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy416,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Případné dotazy rád zodpovím a nápady na vylepšení rád přijmu. PS: nebojte se kombinovat

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JaraZ

31. 8. 2013 08:57

Tohle není pizza ale buchta :)
Pizza je tenká, tzn. z toho těsta mají být min. 2. A jak už psal MTysonFG, peče se na max., tzn. 250°C horkovzduch je min. A do rajčat na pizzu určitě nepatří cibule, maso apod nesmysly. Takže .......buchta :-)

MTysonFG

29. 12. 2012 22:22

be.amenity:Já to peču pouze na roštu vyloženým pečícím papírem (mám elektrickou troubu s horkovzduchem). Peču na vysokou teplotu a celkem krátce a těsto je poměrně vysoké (5-10mm). Nevím jestli Vám toto nějak pomůže - chcete, aby to bylo šťavnaté, suché nebo aby ta šťáva netekla všude kolem?

be.amenity

27. 12. 2012 16:48

Dobrý den, prosím poraďte, jak udělat pizzu, aby z ní při pečení nevytékala voda, nebo-li šťává z různých ingrediencí, jako např. z rajčat, cukety, žampionů, šunky, mozzarelly, atd. atd.? I když na ni pošlu foukání nebo ne, vždycky se tak jako tak šťáva pustí, a ne málo... ;-(

MTysonFG

18. 12. 2010 14:30

Možná to vypadá, že je toho víc než moc, ale mě tak chutná úplně nejvíc a je hodně sytá - kombinujte podle sebe:-)

zizala

18. 12. 2010 13:36

Asi budu za rejpavou, ale mně se zdá těch ingrediencí moc - moc různých chutí na jedné pizze...ještě že tam není i tuňák;-):-8

majda 2

18. 12. 2010 10:40

Vypadá to moc chutně,určitě vyzkouším!:-p:-*:yes:

Suvicka

18. 12. 2010 09:54

Take pridavam pochvalna slova a udeluji 3. bod. :yes::-K

MTysonFG

18. 12. 2010 02:20

Děkuji za podporu do začátku:-)). Tyto stránky sleduji už delší dobu a pár nápadů už jsem zkusil. Když bude mezi svátky čas, přidám pár dalších receptů, které mám moc rád;-)

JanaDorazinova

17. 12. 2010 23:34

Pavle, vítej na topreceptech:-K. Tvá pizza se mi moc líbí a dávám ti plusík;-):yes:

Bibinka

17. 12. 2010 23:26

MTysonFG, vítám tě do naší Topkové rodiny jako dalšího a nového člena a přeji ti, aby se ti tady s náma a receptama líbilo;-)

Za pizzu máš ode mne 1.boda:yes:vypadá excelentně.

MTysonFG

17. 12. 2010 22:45

No zrovna jsem ji dodělal a jdu si dát pořádný kus. Jinak děkuji. Pokud budete recept zkoušet, ocením vaše dojmy:-)

Lucka

17. 12. 2010 22:43

Každopádně je recept super popsaný a je trestné:-! sem před desátou dávat takovou mňamku:-K.

MTysonFG

17. 12. 2010 22:38

Děkuji za redigování receptu, už jsem ze školy asi moc dlouho;-)

Lucka

17. 12. 2010 22:32

Recept je super, ale oprav si prosím hrubky (nic ve zlém).
sypat, kynout
míchat

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polpa recept polpa na pizzu polpa polpa - recept original těsto na pizzu co je polpa pomodoro na pizzu polpa na pizzu recept recept na pizzu sušené droždí recept polpa pomodoro na pizzu recept originál recept na pizzu pizza originál recepty pizza obrazek pizza polpa di pomodoro recept pomazánka ze sýra grande polpa co to je pizza rustikano polpa recepty

Suroviny: paprika čerstvá červená, rajče, česnek, vývar, mouka hladká, mléko, voda, droždí sušené, žampióny, sýr tvrdý, olej olivový, salám, gorgonzola, vejce, smetana ke šlehání, sůl, cukr, řízky kuřecí, maso mleté, koření oregáno, bazalka čerstvá, pepř čtyř barev, cibulka, olivy

TopRecepty.cz

Pizza Grande Rusticana

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZWpg