Bramborový salát "Velkokněžna" (Grande Duchesse)

cathleen Kuchařka: cathleen

Přílohy 2 názory

Suroviny

4 díly brambor
1 díl fazolových lusků
1 díl celeru
sůl
mletý pepř
majonéza
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na hranolky.

  2. Mražené fazolové lusky krátce povaříme v osolené vodě tak, aby byly hotové, ale nerozvařené. Pak je scedíme a pokrátíme asi na 2,5 cm kousky.

  3. Oloupaný celer pokrájíme na sirky. Aby nezhnědl, krájeli jsme a vmíchávali rovnou do majonézy.

  4. Smícháme brambory, fazolky a celer s majolkou, osolíme a opepříme.

Poznámka

Kniha - Pochoutky z brambor

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 170 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bramborový salát "Velkokněžna" (Grande Duchesse)

Tématické fráze: bramborový salát s fazolové lusky bramborový salát s fazolových lusků salát z fazolových lusků a bramborový salát bramborový salát