Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Steak sedmero pepřů

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 2. 2009 09:22

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie650 kJ / 155 kcal
Bílkoviny0,42 g
Tuky9,80 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy16,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Semy.cz

12. 8. 2011 18:04

Díky za chválu :-) To už je tak dávno co jsem ho dělala :D
Andrejko tak přijď :D

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 8. 2011 17:26

ještě,že jsou recepty v náhodných,protože toto musí být super bašta;-):-p+1:yes:

andrejkaa

12. 8. 2011 17:22

hned bych se pozvala na oběd, krásný:yes:

spagetka spagetka

16. 2. 2009 13:54

Dělám také takhle - jen podle mne není přímo potřeba pravá svíčková, ale parádní mladé zadní hovězí. V každém případě moc dobré;-):-p a pravda s tím naklepáním - stačí vlastní pěstička :-p:-)). Jani - roštěnka by šla ale zase - jen jestli je opravdu kvalitní - já osobně balené maso v takvýchto případech nekupuju, jdu křezníkovi, protože chci vidět na maso i zdruhé strany ;-):-p:-)):yes:

Eliza Eliza

16. 2. 2009 13:47

Jano, na steaky je nejlepší pravá svíčková a postup přípravy, který popisuje Martina. A naklepat jen pomocí kloubů a hned vrátit do původního tvaru.
Výborný popis má Šárka na stránkách Dolce vita.

Semy.cz

16. 2. 2009 13:19

Jani, bylo to balené maso a bylo tam přímo napsané vhodné na steaky. Bylo teda opravdu nádherné, je mě líto že jsem ho nevyfotila. Krásně červené. Myslím si že to muselo být z mladého býčka. Změklo to krásně.
Ono tím jak se to pak dá ještě do trouby tak se to dodělá. Bylo tak akorát :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 2. 2009 13:17

Martino, jaké jsi použila hovězí? Roštěnku? Nebo zadní? A změklo to? Já se hovězího bez tlakáče bojím. Jen málokdy ho mám měkké, nevím, proč, ale řezník mi říkal, že je to o tom, jak starý byl býk-kráva a že pokud kupuješ třeba balené maso, bývá tam připsané "z mladého býka" No, já se s tím ještě nesetkala. Přece nezabíjejí nějaké stoleté krávy, že jo?:-))

vybusna vybusna

16. 2. 2009 13:00

urcite ju vyskusam. steaky robievam velmi casto a zatial som robila iba tuto...aby som sem strcila upozornenei aj na moj recept:-8
http://www.toprecepty.cz/recept/1861-omacka-k-stea...

Eliza Eliza

16. 2. 2009 12:47

Opékala jsem k obědu obyčejné kuřecí plátky a udělala k nim tu šťávičku z hořčice, soleného másla a medu. Vynikající :-p, mňam. Obvykle dělávám takovou tu klasickou - přidat máslo, zaprášit moukou, povolit vodou, ale takhle dobrá nikdy nebyla. Navíc bez mouky a bezvadně zhoustla, tak akorát. To si MUSÍM pamatovat! Díky a bod - s bifťourem to bude ještě lepší.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: steak z pravé hovězí svíčkové hovezi zadni steak hovězí steak z mladého býka steak z pravé svíčkové pepřový steak steak ze svíčkové pravý steak steak z hovezi svickove pravý hovězí steak steak ze svickove recept steak z pravé svíčkové recept steak z mladého býka hovězí steak příprava hovězí steak z mladého býka recept steak svíčková hovezi svickova steak pravá svíčková steak příprava steaku steak z pravé hovězí svíčkové recept vepřový steak na pepři

Suroviny: steak hovězí, sůl, koření na steaky, olej olivový, hořčice, máslo, med

TopRecepty.cz

Steak sedmero pepřů

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD0B