Dušené kedlubny s celerem a pórkem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 359 kJ / 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,66 g |
Tuky | 11,76 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 36,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 3 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 4 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 6 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 16 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Právě bylo uvařeno:
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
terkaferka13 uvařil před 49 minutami
Kuřecí tarhoňa z jedné pánve
Simpfe uvařila před 1 hodinou
Nejlepší pudinkáče
EvaZajacova uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Katerina007 uvařila před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Lucie1982 uvařila před 3 hodinami
Cibulové krůtí placičky
daniela1262 uvařila před 3 hodinami
Banánové lívance
snejkee uvařil před 4 hodinami
Rebarborový koláč
Radunka14 uvařila před 5 hodinami
Krkovice v domácím leču s bramboráčky
www.anka@ uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: kedlubna, celer, pórek, máslo, mouka hladká, vývar, mléko, smetana na vaření, koření nové koření, pepř mletý, sůl
Dušené kedlubny s celerem a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3N5
0 názorů