Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto rozděláme a potřeme rozšlehaným vejcem smíchaným se špetičkou soli a kapkou rumu.
Krok 2: Posypeme cukrem a skořicí a nakrájíme na čtverce. Každý ještě uprostřed několikrát prořízneme.
Krok 3: Dáme do vyhřáté trouby na 200 st. a pečeme dozlatova. Nejlepší jsou ještě teplé a křupavé.
Sladké i slané recepty z listového těsta
Zveřejněno 14. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nejrychlejší "boží milosti"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dpny
Moje poznámka
Nejrychlejší "boží milosti"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dpny
Nejnovější recepty
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 13 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 22 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno 12. 6. 2025 18:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 59 minutami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 1 hodinou
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 2 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 2 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 4 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 6 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 8 hodinami
Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou
Ivicivi před 9 hodinami
Suroviny:
těsto listové,
vejce,
cukr krupice,
skořice,
sůl,
rum
Komentáře (3)