Šlehačkové cukroví II.
Šlehačkové cukroví se může zdát jednoduché, pouze tři suroviny v těstě a žádná náplň. Pokud se ovšem rozhodnete toto cukroví připravit, uvidíte, že vás překvapí lahodnou chutí a na talíři hravě předčí i své pracnější kolegy.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 598 kJ / 3 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,50 g |
Tuky | 214,00 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 330,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme hladké těsto.
Krok 2: Těsto vyválíme a vykrajujeme libovolné tvary, které skládáme na plech s pečicím papírem.
Krok 3: Plech vložíme do trouby předehřáté na 150 °C a pečeme zhruba 10-15 minut podle tloušťky těsta.
Krok 4: Po upečení obalujeme ještě vlažné v moučkovém cukru.
Zveřejněno 17. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehačkové cukroví II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJy9
Moje poznámka
Šlehačkové cukroví II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJy9
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
smetana ke šlehání,
máslo,
cukr moučkový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.