Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jarýskovo šlehačkové cukroví

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 12. 2011 23:16

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 852 kJ / 2 833 kcal
Bílkoviny38,70 g
Tuky196,00 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 303 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy224,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

zdenka.s zdenka.s

7. 11. 2019 11:18

Týden před Vánocemi mám napečeno ,slepeno ,ozdobeno a už jen plním krémem a hlavně "nasávám" předvánoční atmosféru :-) .Péct začínám kolem Mikuláše.
Neumím si představit, že pár dní před svátky peču,vždyť pečivu proležení jen prospěje :yes:

mata3636 mata3636

6. 11. 2019 19:20

BarboraM: Neblázni, ešte je skoro na pečenie. Stačí týždeň pred Vianocami

BarboraM BarboraM

4. 11. 2019 17:28

Chtela jsem se zeptat mohla bych ho udělat ted nebo az těsně pred Vánoci? Dekuji :-)

simonavinc

19. 12. 2017 15:11

Poprve jsem zkusila slehackove cukrovi. Skvely recept. Prekvapilo me, jak snadno se pracuje s testem. Zarazuju do rotace.:yes:

BUBAK BUBAK

6. 12. 2013 17:55

dala bodík:-K:-K

lomačka

5. 12. 2013 16:23

jooo,;-):yes: taky dělám to samí

Jarus87 Jarus87

22. 11. 2012 07:08

Tino,děkuji za vyzkoušení,jsem ráda že jsi spokojená letos ho také budeme dělat:-)

Tina

21. 11. 2012 19:33

Dnes sem delala cukrovi na jednicku davam bod:yes:;-)

Jiřička

7. 3. 2012 11:57

Jako od hořčice. Omlouvám se.

Jiřička

7. 3. 2012 11:53

Tak já mám tento recept na Šlehačkové cukroví. 5 skleniček jeko od hladké mouky, 1 šlehačku, 2 žloutky, 35 dkg hery. Vypracovat těsto, vyválet na silnější plát a vykrajovat různé tvary. Upéct do světle růžova a teplé obalit v moučkovém cukru. Je moc dobré - mám již několikrát odzkoušené.

Hanka

7. 3. 2012 11:33

Mám dotaz pro lidičky co mají se šlehačkovým cukrovím zkušenosti. Jedná se o tuk. V některých receptech (podobných)se dává 100% tuk a u tohoto receptu Hera. Chtěla bych tohle cukroví udělat na Velikonoce, ale nevím jestli použít Heru nebo 100% tuk. Stoprocentní tuk asi více lístkuje, Hera je zas chuťově lepší. Nebo na chuti tohoto cukroví tuk nemá vliv? Za odpověď děkuji.:-K

Patricie

2. 12. 2011 21:49

:-KJaruško, znám a dávám bod. Cukroví je opravdu dobré:yes::yes:

Jarus87 Jarus87

2. 12. 2011 16:01

Kristinka:nee,nešlehala,ať se podaří a pochutnáš si jako my;-)

kristinka

2. 12. 2011 14:41

muzu se zeptat, ta slehacka se asi nesleha,ze?

Bibinka Bibinka

2. 12. 2011 10:41

Jaruško, jo tohle cukrovíčko je vážně dobré, já ho dělávám, tak ho dobře znám, ale mám oproti tobě výhodu, že tyhle sladký věci nejím, tak schovávám spíš před taťuldou:-D Dávám 2.bod:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šlehačkové cukroví šlehačkové vanocni cukroví cukroví na velikonoce šlehačkové cukroví z hery cukroví z hery vanoční cukroví videorecepty šlehačkové cukroví video van cukrovi ván.cukroví velikonoce cukroví šlehačkové cukroví hera slehackove cukrovi z hladke mouky šlehačkové cukroví recept šlehačkové recepty recepty van cukroví cukrovi ze slehacky video recepty na vánoční cukroví zkušenosti se šlehačkovým cukrovím vanocni ckrovi ckrovi

Suroviny: mouka hladká, tuk hera, šlehačka 33%, cukr moučkový, cukr vanilkový, skořice

TopRecepty.cz

Jarýskovo šlehačkové cukroví

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/51zZ