Pomerančový krém v pomerančových miskách
Potřebujete rychle vytvořit na pohled efektní a zároveň chutný dezert? Zkuste vytvořit lahodné pomerančové misky. Dozdobit je můžete podle své chuti, přízdobami na základ z lehkého pomerančového mascarpone krému.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 559 kJ / 1 568 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 161,67 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 383 mg |
Sodík | 242 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 14,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pomeranče rozpůlíme, vydlabeme a dužninu zbavíme semínek. Trochu si necháme na ozdobu.
Krok 2: Ostatní rozmixujeme. Zvlášť ušleháme mascarpone a šlehačku. Oboje ušlehané smícháme a vmícháme i rozmixovanou hmotu pomerančů. Podle chuti dosladíme.
Krok 3: Vydlabané pomeranče ozdobně okrájíme a naplníme krémem, ozdobíme kousky pomeranče a vychladíme.
Zveřejněno 1. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomerančový krém v pomerančových miskách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE7J9
Moje poznámka
Pomerančový krém v pomerančových miskách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE7J9
Nejnovější recepty
Rýžový salát s majonézou
Přidáno před 2 hodinami
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 22 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno 27. 6. 2025 14:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 1 hodinou
Karbanátky
Bomber před 1 hodinou
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 2 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 2 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 3 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 4 hodinami
Kynutý knedlík
Bigharvik před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
petrasd před 4 hodinami
Španělské ptáčky
trdlo před 4 hodinami
Žampiónová polévka
Dagemar před 5 hodinami
Suroviny:
pomeranče,
mascarpone,
smetana ke šlehání,
cukr
Komentáře (1)