Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou

maris Kuchařka: maris

1 porce Ryby 10 názorů

Suroviny

150 g rybího filé
2 vejce
1 malá cibule
sůl
čerstvě mletý pepř
špetka mleté papriky
čerstvá pažitka
2 lžíce vody
olej
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozehřejeme lžíci oleje a vložíme nakrájenou cibuli a rybí filé. Osolíme ho, opepříme a opečeme z jedné strany do zlatova. Filé otočíme, osolíme a opepříme i druhou stranu a posypeme špetkou papriky.

  2. V misce rozšleháme vejce, přidáme dvě lžíce studené vody, mírně osolíme a vmícháme jemně nakrájenou pažitku (čás ji dáme stranou). Vejce nalijeme kolem filé a připravíme omeletu. Pánev můžeme přiklopit pokličkou, aby se lépe propekla i vrchní strana.

  3. Podáváme s bramborem posypaným zbylou pažitkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 131 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou

Tématické fráze: zapečené filé omeleta s treskou zapečené rybí filé recepty zapečená treska zapékaná treska treska recept treska recepty rybí filé v omeletě filé treska zapečená treska s vejcem recept na zapečené filé recepty treska omeleta z rybího filé recepty filé treska file recept zapecene file recepty file s omeletou filé z tresky filé treska tmavá file v perine