Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Kedlubnové zelí

Nechce se vám dělat s klasickým zelím a díváte se po inspiraci? Vyzkoušejte tradiční recept české kuchyně - kedlubnové zelí. Nebojte se ho připravit ke kachně či huse, perfektně se k vypečenému masu hodí.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

12. 7. 2009 11:06

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 244 kJ / 297 kcal
Bílkoviny14,62 g
Tuky1,11 g
Vláknina18,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy47,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když jsou kedlubny Giganty, tak si je strouhám do zásoby a dám je zmrazit. Když potřebuji zelí, vytáhnu ho z mrazáku a je rychle hotové.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Merylas

21. 6. 2021 07:07

Kedlubnové zelí dělávám stejně až na to, že přidávám pár mladých středových listů a nedávám kmín. Dovolila jsem si přidat foto. :-K

Lenora32

19. 3. 2016 21:07

Super, přidávám jablíčko

Lenora32

19. 3. 2016 21:05

:yes::yes::yes::-8

Hana

24. 10. 2015 10:01

Doufáme že se to podaří uvařit:-?:-?

voduska

10. 10. 2015 10:39

ingredience připraveny jdu nato...bude to stopro bašta děkuji autorce receptu za inspiraci bodík je namístě:-)

Tina

23. 6. 2015 15:17

Kedlubky se na zahrádce urodily tak jsem dneska vyzkoušela a je to mnamka všem kteří váhají doporučuji ještě osmažte do toho trošku špeku krásně provoní:-)):-p;-)

1974andrea

12. 6. 2014 11:28

Martin:Já mám s dřevnatými kedlubny do zelí špatné zkušenosti, pokud se mi tam připletly nějaké zdřevnatělé kousky, bylo to v uvařeném zelí cítit. Zůstanou tvrdé:no:

Jaruna18

12. 6. 2014 11:03

Martine,asi by to nevadilo,ale muselo by se déle vařit.Ale nezkoušela jsem to.Možná,kdyby byly jen částečně dřevnaté ale nevím.:-K

Martina

12. 6. 2014 09:38

Už jsem zelí dělala minulý týden a dneska vařím zase:-)). Je vynikající. Díky za recept, ani jsem nevěděla, že jde zelí i z kedlubny. Vždy jsem dělala z hlávky nebo z cukety.

Martin

18. 9. 2013 16:16

Prosím dá se udělat dobré zelí i z dřevnatělých kedluben?Děkuji za info.

Liberečák

5. 5. 2013 10:32

Právě začínám :) už se těším na tu mňamku...:-))

Comtesca

15. 9. 2012 12:56

Dneska jsem ho dělala k obědu. Všichni jsme si pošmákli - byla to dobrota. Dávám za 1:yes:;-)

Frantiska

23. 7. 2012 08:14

varila jsem vcera dietni verzi :) bez cibulky a tuku (byli k tomu totiz stouchane brambory s cibulkou), jen podlit troskou vody

bohdana

22. 7. 2012 17:41

:yes::yes::-K

lucie

18. 12. 2010 13:39

mňam:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kedlubnove zeli kedlubnové zelí recept recept kedlubnové zelí recepty z kedlubny kedlubnové zelí zelí z kedlubny recept na kedlubnove zeli jak udělat kedlubnové zelí kedlubové zelí zelí z gigantu zelí z kedluben recepty na kedlubnové zelí recepty kedlubnové zelí kedlubnový zelí kedlubkové zelí kedlubnové zelí recepty recepty gigant kedlubna zelí z kedlubnů zelí s kedlubny kedlubna gigant recepty recepty z kedlubny gigant

Suroviny: kedlubna, cibule, mouka hladká, sádlo, sůl, kmín celý, cukr, ocet

TopRecepty.cz

Kedlubnové zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0gWv