Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 207 kJ / 1 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,06 g |
Tuky | 97,20 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 91,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Balzamikový ocet, med, dijonskou hořčici, sůl a 1 lžíci vody dáme do vyšší úzké nádoby a tyčovým mixérem je promixujeme.
Krok 2: Pomalu a za stálého mixování přiléváme olej, dokud nevznikne hladká emulze.
Krok 3: Použijeme na saláty, masa i sýry těsně před podáváním.
Zveřejněno 4. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zálivka z balzamikového octa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMDO
Moje poznámka
Zálivka z balzamikového octa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMDO
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 19 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 20 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 20 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 20 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou
Jan Nemec před 3 minutami
Kuřecí špízy s játry
Sahula před 36 minutami
Mrkvová pomazánka s kari
Tonja před 42 minutami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
kotatecko4@seznam.cz před 1 hodinou
Peřinková buchta s pudinkem
kotatecko4@seznam.cz před 1 hodinou
Nekynutý švestkový koláč
pesmax před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 2 hodinami
Dušené zelí
rimul@email.cz před 2 hodinami
Cuketový perník
Raslik před 3 hodinami
Suroviny:
ocet balsamiko,
med,
hořčice dijonská,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.