Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 207 kJ / 1 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,06 g |
Tuky | 97,20 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 91,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Balzamikový ocet, med, dijonskou hořčici, sůl a 1 lžíci vody dáme do vyšší úzké nádoby a tyčovým mixérem je promixujeme.
Krok 2: Pomalu a za stálého mixování přiléváme olej, dokud nevznikne hladká emulze.
Krok 3: Použijeme na saláty, masa i sýry těsně před podáváním.
Zveřejněno 4. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zálivka z balzamikového octa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMDO
Moje poznámka
Zálivka z balzamikového octa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMDO
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 11 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Suroviny:
ocet balsamiko,
med,
hořčice dijonská,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.