Chuťovky k pivečku
K dobře vychlazenému pivu můžete zkusit chuťovky s tradičními produkty české zabíjačky. Natenko nakrájené jelito a jitrnici na osmahlém chlebu dozdobte konzervovanými druhy pikantní zeleniny. Výsledek s pivem skvěle ladí.
Postup přípravy
Krok 1: Krajíčky chleba opečeme nasucho v topinkovači nebo na pánvi a nakrájíme z nich malé obdélníčky.
Krok 2: Jitrnici a jelítko nakrájíme zešikma na plátky.
Krok 3: Připravené plátky dáme na kousky chleba, dozdobíme půlkou cibulky a okurky, paprikou a petrželkou. Podáváme k pivu.
Zveřejněno 25. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chuťovky k pivečku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yWEZ
Moje poznámka
Chuťovky k pivečku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yWEZ
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 7 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 23 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 8 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 8 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 9 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 10 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 11 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 11 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 11 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 15 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 15 hodinami
Suroviny:
jitrnice,
jelito,
chléb,
cibulka,
okurka čerstvá,
petrželka
Komentáře (3)
Zabíjačkové topinky
Recept ještě nebyl hodnocen 3,7