Jihočeský kapr
Snadný a rychlý oběd, pokud máte doma zásoby kapra. Potřebujete jen pár základních surovin a do 30 minut je zdravý oběd či večeře na stole. Podkovy z kapra můžete před úpravou na pár hodin namočit do mléka či smetany, jeho chuť se zjemní.
Postup přípravy
Krok 2: Mezitím očistíme žampiony, nakrájíme je na plátky a podusíme na másle. Do vymazané zapékací misky dáme porce ryby, poklademe dušenými houbami a posypeme nudličkami kapie. Krok 3: Zapečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 15 minut a ozdobíme nasekanými bylinkami. Krok 4: Podáváme s opečenými brambůrky a zeleninovou oblohou.
Zveřejněno 26. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeský kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YMg
Moje poznámka
Jihočeský kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YMg
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 23 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 16 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 20 minutami
Míša řezy
Alena Kovarova před 25 minutami
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 1 hodinou
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 2 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 2 hodinami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 2 hodinami
Suroviny:
kapr,
žampióny,
kapie,
olej,
máslo,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
čerstvé bylinky
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.