Kapr po cikánsku

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

4 porce Ryby 0 názorů

Suroviny

1 naporcovaný kapr
sůl
pepř
trochu hladké mouky
1 žlutá cibule
1 červená cibule
2 zelené papriky
6 žampiónů
2 stroužky česneku
3 lžíce dobrého kečupu (může být i ostrý)
100 ml suchého červeného vína
petrželka
olej
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Připravené porce kapra osolíme, opepříme a obalíme v mouce.
    Pekáček vymastíme olejem, vložíme pomoučněné porce ryby, ty také pokapeme olejem a v troubě rozehřáté na 220°C pečeme asi 15-20 minut.

  2. Mezitím na pánvi na lžíci oleje zpěníme obě cibule nakrájené na nudličky, k nim po chvilce přidáme papriky nakrájené na proužky a krátce podusíme.
    Pak přidáme žampióny a česnek pokrájené na plátky, kečup a nakonec přilijeme víno, je-li třeba přisolíme a vše krátce podusíme.

  3. Pečeného kapra obložíme připravenou směsí, posypeme nasekanou petrželkou a podáváme s vařeným bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 85 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kapr po cikánsku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kapr po cikansku kapr po cigansku kapr po po cikánsku kapr po cikánsku recept kapr recepty kapr recept recepty na kapra kapr po živansku kapr po cikánsku recepty recept na kapra kaprpo cikánsku kapr po cikalnsku kapr naporcovany na cesneku a cibuli marinovany kapr po cikánsku

Zapomněl/a jsem heslo