Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jihočeský játřinec

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

29. 1. 2016 13:35

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 081 kJ / 736 kcal
Bílkoviny67,33 g
Tuky35,97 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 397 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy34,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 11. 2016 23:19

Azazella: Děkuji:-K

Azazella Azazella

9. 11. 2016 20:36

Super recept :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 1. 2016 13:14

Angel 666:;-)

Angel 666 Angel 666

30. 1. 2016 11:46

Jana Renmková: Jano, já mám ráda játra na majoránce, to je jediné jídlo z vnitřností, které pozřu :-p. Takže vím, že majoránka játrům sluší :-))

mika59 mika59

29. 1. 2016 16:56

Krásná dobrota :-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 1. 2016 16:27

spagetka: Sama jsem byla překvapena, jaké to bylo dobré. I ta majoránka v tom byla hodně zajímavá:-p

spagetka spagetka

29. 1. 2016 15:25

to bude dobré :-p:yes:

Drobek Drobek

29. 1. 2016 15:16

Játra miluju a dík za další recept. A šup tam s bodem, recept ukládám :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový játřinec jihočeský jatřinec z krůtích jater

Suroviny: játra vepřová, žampióny, cibule, smetana na vaření, mouka hladká, sůl, pepř, majoránka, olej

TopRecepty.cz

Jihočeský játřinec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mgBE