Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cheesecake ve skle

Lehký a svěží cheesecake ve skle je ideální letní dezert. Krémová vrstva se skvěle doplňuje s ovocem a křupavým základem, zatímco pistácie dodají šmrnc. Rychlý na přípravu a krásný na pohled - perfektní sladká tečka pro každou příležitost.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Sušenky rozdrtíme, přidáme měkké máslo a vytvoříme sušenkovou drobenku. Krok 2: Žloutky ušleháme s cukrem v horké vodní lázni do husté pěny a necháme vychladnout. Krok 3: Ricottu promícháme s ušlehanou smetanou a vmícháme žloutkový krém. Krok 4: Jahody omyjeme, odstopkujeme a nakrájíme na kousky. Krok 5: Do 4 pohárků vrstvíme smetanovou směs, na to jahodový džem, kousky čerstvých jahod, vrstvu sušenkové drobenky, opět smetanovou směs, džem, drobenku, čerstvé jahody a nakonec vše posypeme nahrubo posekanými pistáciemi. Krok 6: Poháry necháme vychladit a podáváme.

TIP: Jahodový nepečený dezert do skleničky

Zveřejněno 9. 7. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cheesecake ve skle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6825V

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cheesecake ve skle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6825V

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sušenky karamelové, máslo, žloutek, cukr moučkový, sýr ricotta, smetana, jahodová marmeláda, jahody čerstvé, ořechy pistácie

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu