Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Máte rádi cheesecake, ale ještě jste si netroufli na jeho přípravu doma? Základem pro cheesecake je bezpochyby korpus, který se skládá z rozdrcených sušenek. Ukážeme vám hned tři jednoduché a rychlé způsoby, jak jednoduše můžete sušenky na korpus rozdrtit, i když vám doma chybí mixér.

Cheesecake je oblíbený druh dezertu, který se skládá z korpusu a lahodné náplně, do které se přidává smetanový sýr. Příprava cheesecaku je opravdu snadná a jeho variant je mnoho. Základem pravého cheesecaku jsou rozdrcené sušenky, které nám vytvoří pevný, ale zároveň křupavý podklad pro náplň. Ukážeme vám jednoduché tipy, jak perfektně rozdrtit sušenky, aby byl korpus dokonalý. 

Kalendář Celý kalendář

Jak rozdrtit sušenky na cheesecake

Předvedeme vám rovnou tři možnosti, jak rozdrtit sušenky na cheesecake:

1. způsob

  1. Sušenky vložte do pevného sáčku.
  2. Pomocí válečku na těsto nadrtíte sušenky tak, že několikrát přejedete po sáčku.
  3. Získáte najemno rozdrcené sušenky.

2. způsob

  1. Sušenky vložte do pevného sáčku.
  2. Pomocí palice na maso je nadrťte.

3. způsob

  1. Drcení pomocí mixéru.
  2. Sušenky vložte do mixéru a jednoduše rozdrťte.

Oblíbený cheesecake můžete připravit i ve velmi originální variantě v podobě lahodných čokoládových cheesecake kuliček. Tento recept je opravdu snadný a výsledek přímo dokonalý.

Přejeme dobrou chuť. 

Máte ještě jinou radu nebo osvědčený způsob, jak sušenky nadrtit? Napište nám do komentáře pod článek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky