Karpatské lečo
Karpatské lečo s čerstvými houbami a pikantní klobásou je vydatné a plné chutí. Kombinace cibule, paprik, rajčat a hub tvoří lahodný základ, který doplňuje kořeněná klobása. Výborné jako rychlý oběd nebo večeře, která příjemně zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karpatské lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wE1o
Moje poznámka
Karpatské lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wE1o
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 9 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 9 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 9 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 10 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 11 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 11 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 12 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 13 hodinami
Suroviny:
cibule,
houby čerstvé,
olej,
sůl,
paprika,
rajče,
klobása pikantní
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.