Maminčin rýžový nákyp
Recept ještě nebyl hodnocenVděčná rychlovka, kterou můžete jíst teplou i studenou nebo si ji vzít v krabičce do práce, to je rýžový nákyp. Možná nevypadá na první pohled jako favorit, ale jakmile…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vděčná rychlovka, kterou můžete jíst teplou i studenou nebo si ji vzít v krabičce do práce, to je rýžový nákyp. Možná nevypadá na první pohled jako favorit, ale jakmile…
Maličké šátečky ze šlehačkového těsta plněné jemnou tvarohovou náplní a brusinkami, po upečení obalené ve vanilkovém cukru, jsou skvělým pohoštěním pro přátele, nebo si…
Dokonalá jemná kuřecí paštika je výborným předkrmem. Zjemněna smetanou a máslem, dozdobena plátky mandlí a brusinkami, je přitažlivá nejen na oko, ale i na chuti. S…
Jablka oloupeme a nastrouháme nahrubém struhadle, přidáme k nim všechny ostatní suroviny a pořádně promícháme. Pomocí dvou lžic vytvarujeme sušenky na plech - vyložený…
Banánový chlebíček je skvělou sladkou snídaní nebo lehkým moučníkem na svačinu. Díky banánům je těsto dostatečně sladké, tvaroh mu pak dodá bílkoviny a vláčnost. Uvnitř…
Hledáte inspiraci na snadný a chutný dezert, na kterém si můžete pochutnat takřka bez pocitu viny? Trendy banánový chlebíček je tou pravou volbou! Přidané oříšky a…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přichází jahodový úplněk: Skvělý čas vyzkoušet tři recepty s jahodami a jogurtem či fetou, které pomáhají hubnout
Ukradené palačinky k nám přišly z Uher. Uhádnete, jak získaly svůj název?
Upečte si maso v kabátku neboli filet Wellington: Víte, co tuto specialitu spojuje s bitvou u Waterloo?