Hamburger na grilu
Recept ještě nebyl hodnocenSezóna grilování si žádá hodit na gril, co nás napadne. Od klasického steaku až po skvělé hamburgery. Šťavnaté masové placky pak doplní svěží čerstvá zelenina, kterou si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 089 kJ / 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 2,20 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 1,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Sezóna grilování si žádá hodit na gril, co nás napadne. Od klasického steaku až po skvělé hamburgery. Šťavnaté masové placky pak doplní svěží čerstvá zelenina, kterou si…
Přidáno před 7 minutami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta radí: Jak upéct nejšťavnatější svatomartinskou husu, aby byla uvnitř měkká a zvenku křupavá
Sladký hit TikToku: Pudinkové toasty nahradí koláče k snídani a hotové jsou za pár minut
Výroba domácího sýra: Jak na smetanový ze dvou surovin nebo mozzarellu z mikrovlnky