Jablečný punč
Recept ještě nebyl hodnocenV chladných a deštivých dnech, které nemusí přijít jen s podzimem a zimou, se rádi zahřejeme. K tomu nám také může posloužit lahodný jablečný punč. Černý čaj, jablečný…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 172 kJ / 280 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
V chladných a deštivých dnech, které nemusí přijít jen s podzimem a zimou, se rádi zahřejeme. K tomu nám také může posloužit lahodný jablečný punč. Černý čaj, jablečný…
Kupovaný Calvados se vyrábí z hotového jablečného vína, které zrálo v dřevěném sudu. Historie výroby jablečného vína a následné pálenky z něj, sahá až ke starým Keltům.…
Lehký a osvěžující moučník, který zvládnete připravit během chvilky. Vrství se piškoty, krém z tvarohu a nastrouhaná jablka, takže vznikne dezert, který potěší děti i…
Piškoty vyložíme formu, pokapeme Kalvodosem (nešetříme). Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nastrouháme na hrubo. Nastrouhaná jablka dáme vařit, přidáme puding a…
Z mouky, másla a špetky soli vypracujeme těsto podobné drobence, přidáme KL studené vody a vejce. Hmota se spojí ve vláčné těsto. Pomohla jsem si robotem a byla to…
Základem výborného jehněčího masa je dobré koření a marinování. Chuť jehněčího masa velice skvěle vynikne, když jej připravíte za pomocí pomalého hrnce. Kýtu podáváme s…