Jablečný punč
V chladných a deštivých dnech, které nemusí přijít jen s podzimem a zimou, se rádi zahřejeme. K tomu nám také může posloužit lahodný jablečný punč. Černý čaj, jablečný mošt a calvados spolu s kořením vás opravdu zahřejí.
Suroviny pro 1 litr
1litr
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 422 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,27 g |
Tuky | 0,65 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,01 g |
Postup přípravy
příjemná chuť. Dochutíme cukrem a nalijeme do sklenic, ozdobených kolečkem citronu. Podáváme pro zahřátí v chladném a deštivém počasí.
Zveřejněno 31. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný punč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDQV5
Moje poznámka
Jablečný punč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDQV5
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 9 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 10 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 5 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 8 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 9 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 9 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 10 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 12 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 12 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 14 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 15 hodinami
Suroviny:
čaj černý,
mošt jablečný,
calvados,
koření hřebíček,
skořice celá,
badyán,
pomeranče,
cukr,
citron
Komentáře (3)