Kančí řízky se zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenKančí přírodní řízky se zeleninou jsou lahodným pokrmem, který propojuje výraznou chuť marinovaného masa s jemností česneku, hořčice a tymiánu. Spolu s opečenými…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 753 kJ / 180 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 11,60 g |
| – nasycené | 2,77 g |
| – nenasycené | 7,68 g |
| –– mononenasycené | 4,44 g |
| –– polynenasycené | 3,24 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,11 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Kančí přírodní řízky se zeleninou jsou lahodným pokrmem, který propojuje výraznou chuť marinovaného masa s jemností česneku, hořčice a tymiánu. Spolu s opečenými…
Kančí maso s hlívou je voňavý pokrm, který propojuje výraznou chuť masa s jemnou chutí hlívy ústřičné. Maso se nejprve naloží, poté peče zabalené v pórku, díky čemuž…
Pečínka z kančího masa není nic neobvyklého, můžeme si ji připravit doma nebo na ni zajít během zvěřinových hodů do restaurace. Pokud se rozhodneme připravit ji doma,…