Zámecké lívanečky se švestkovým rozvarem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 184 kJ / 2 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,26 g |
Tuky | 44,58 g |
Vláknina | 27,02 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 373,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Převzato z pořadu "Kluci v akci", mírně upraveno :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2016 07:04
20. 2. 2016 02:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 5 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 15 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 3 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 4 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 6 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 7 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 8 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 9 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat růžičkovou kapustu na chutný oběd či večeři? Zapečená s oblíbenými surovinami bude výborným jídlem
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Další recepty
Tématické fráze: kluci v akci lívanečky recept na lívanečky lívanečky podle kluků v akci recept-švestkový rozvar lívanečky kluci v akci švestkový rozvar s vanilkou lívance s rozvarem z ovocem jablickova povidla rozvar z povidel lívanečky s jahodovým rozvarem
Suroviny: mouka hladká, prášek do pečiva, smetana, vejce, cukr krupice, sůl, mléko, máslo, švestky, rum, povidla švestková, voda, skořice mletá, kůra citronová, badyán, cukr vanilkový, cukr krupice, šlehačka
Zámecké lívanečky se švestkovým rozvarem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Bl5
2 názory