Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí pečínka s omáčkou na sladko

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaroslav Hulka Jaroslav Hulka

Středně náročný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 571 kJ /
2 765 kcal
Bílkoviny196,78 g
Tuky133,82 g
Vláknina23,86 g
Cholesterol 514 mg
Sodík 507 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy184,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omáčka - vše dáme do kastrólu a povaříme cca 20 minut. Necháme zchladit a rozmixujeme noži dohladka. Odstavíme. Krok 2: Pečínka - rozpálíme sádlo a osmahneme cibuli dozlatova, přidáme nasolené maso a opečeme ze všech stran, přidáme česnek, jalovec a vývar. Pečeme v troubě pod pokličkou do měkka. Před dopečením masa pokličku sundáme, aby bylo masíčko zlatavé. Krok 3: Maso vyndáme, nakrájíme na plátky a výpek si přidáme do omáčky, promícháme, případně zahustíme jíškou. Krok 4: Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Zveřejněno 20. 2. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kančí pečínka s omáčkou na sladko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1NWZ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kančí pečínka s omáčkou na sladko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1NWZ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kančí pečeně, kanec na sladko, pecínek, kanci pecene na smetaně, kančí maso na na sladko, kanci pecene v v troubě, divocak na sladko, kančí pečeně v troube

Suroviny:
šípky, rozinky, brusinky sušené, voda, cukr, citron, koření hřebíček, kančí pečeně, jalovec, vývar, cibule, česnek, sádlo

Přidat fotografie receptu