Dort srdce
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme citronovou kůru a mouku. Nakonec lehce vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Těsto dáme do vymazané a vysypané formy ve tvaru srdce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 180 kJ / 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 18,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme citronovou kůru a mouku. Nakonec lehce vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Těsto dáme do vymazané a vysypané formy ve tvaru srdce…
Co by to bylo za sváteční cukroví bez výborného krému? Vyzkoušejte máslovou klasiku, kterou můžete libovolně dochutit. Krémem pak můžete naplnit nejen košíčky, ořechy…
Zrnkovou kávu spaříme horkou vodou a necháme chvíli louhovat. Dortovou formu vyložíme potr.fólií. Kávu zcedíme, vylouhovaný lógr nevyhazujeme, budeme ho potřebovat.T…
Mléko nalijeme do mixeru, přidáme cukr, skořici, zrnk. kávu, kakao. Promixujeme na nejvyšší stupeň (10 s), poté přidáme inst. kávu, opět promixujeme (10 s) a ihned…
Obě mouky promícháme s cukrem, práškem do pečiva, kakaem a práškovým kávovým nápojem. Přidáme přesnídávku, olej a mléko a ručním šlehačem nebo metlou krátce prošleháme.…
Postup: Suroviny na I. těsto zpracujeme, roztlačíme na plech a potřeme povidly. Na toto natřeme II. těsto, kde jsme ušlehali žloutka s cukrem, přidali ořechy, kakao…
Ve 2,5 decilitrech vody uvaříme kávu, přecedíme, přidáme vanilkový cukr a Salko a mícháme do mírného vychladnutí. Přidáme pivo a promícháme. Necháme vystydnout a pak…
Vyšleháme vejce s moučkovým cukrem do husté pěny s přidáním vody, potom přidáme olej, který zlehka zašleháme. Přisypeme mouku smíchanou s kypřícím práškem a kávou. …
Klasické italské cappuccino tvoří stejný díl espressa, stejný díl mléka a stejný díl mléčné pěny. Tento výborný nápoj můžeme ještě vylepšit tak, že při nalévání mléka…