Mladý kohout s paprikovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenStehna z kohouta zbavené kůže vložíme do tlakového hrnce se studenou vodou, osolíme, přidáme zeleninu společně s kořením a tlakujeme 40 minut. Po uvedené době je maso…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 041 kJ / 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,50 g |
– nasycené | 5,95 g |
– nenasycené | 13,33 g |
–– mononenasycené | 10,21 g |
–– polynenasycené | 3,12 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Stehna z kohouta zbavené kůže vložíme do tlakového hrnce se studenou vodou, osolíme, přidáme zeleninu společně s kořením a tlakujeme 40 minut. Po uvedené době je maso…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Pažitka je výborná v tvarohové pomazánce, ale skvěle dochutí i bylinkové máslo
Sugo all'amatriciana: Jedna z klasických italských rajčatových omáček voní opečenou slaninou a pikantní chuť dodá chilli paprička
MasterChef Česko 2022: Sůl nad zlato? Kdepak, v kuchyni se v nouzi dá obejít i bez ní, nahradí ji droždí, česnek i citron