Smažený květák v Hrašce s Mahá kořením
Recept ještě nebyl hodnocenSyrový květák rozebereme na růžičky, obalíme nejdříve v suché směsi Hrašky do které jsme přidali koření Mahá a následně v těstíčku, které si umícháme z Hrašky a studené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 701 kJ / 407 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 7,50 g |
| – nasycené | 3,50 g |
| – nenasycené | 4,00 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 75 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 70,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Syrový květák rozebereme na růžičky, obalíme nejdříve v suché směsi Hrašky do které jsme přidali koření Mahá a následně v těstíčku, které si umícháme z Hrašky a studené…
Zapneme si troubu. Všechnu zeleninu si očistíme a nakrájíme. Brambory a košťál brokolice na 5mm silná kolečka. Žampiony překrojíme na polovinu a nakrájíme na plátky…
Cibuli nakrájíme na tenké půlměsíčky a bůček na širší proužky. Čtyři okurky nakrájíme na drobné kostičky a zbývající dvě nastrouháme nahrubo.Ledvinky opláchneme, osušíme…
Dám vařit kuřecí skelet, do hrnce přidám sůl, celý pepř a nové koření (koření přidávám zavřené v čajovém vajíčku). Vařila jsem v papiňáku. Než se vývar uvaří, namočím …