Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krev vepřová - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 724 kJ /
412 kcal
Bílkoviny97,00 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky2,40 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené1,70 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 1,20 g
Sůl3,00 g
Sacharidy0,60 g
– cukry0,60 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Terlouka (černá polévka)

Terlouka (černá polévka)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřovou hlavu uvaříme ve vodě se solí a pepřem, maso obereme (část na talíř s chlebem, zbytek přijde pokrájet do polévky).Zvlášť ve vodě uvaříme kroupy, pak je…

Jelítka

Jelítka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kroupová jelítka jsou tradiční dobrota patřící k masopustu. Jejich příprava není tak složitá, jak se zdá. Výsledkem jsou masovo kroupové kořením vonící jelítka, která si…

pavelk

60 min

Naposledy jste si prohlédli