Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švajnfest (krvavý bramborák)

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 11. 2017 10:24

Suroviny

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Iva Trhoňová

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 512 kJ / 361 kcal
Bílkoviny15,52 g
Tuky7,92 g
Vláknina8,56 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy53,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept z Krkonošské kuchařky. O švajnfestu tam píší, že tak, jako se na zabíjačkách jako první chystal smažený mozeček s vejci, na horách to prý býval švajnfest.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 12. 2017 16:41

Mozeček(i v trojobalu)miluji a na tomto bych si také pochutnala<3:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: krvavé placky nastavovaný vepřový mozeček

Suroviny: brambory, vejce, krupice, mouka hladká, krev vepřová, česnek, koření nové koření mleté, kmín drcený, sůl, sádlo

TopRecepty.cz

Švajnfest (krvavý bramborák)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qEPk