Čokoládové muffiny s kousky čokolády
Recept ještě nebyl hodnocenČokoládu rozpusťte s máslem ve vodní lázni anebo opatrně na nízkém plameni. V míse vyšlehejte vejce s cukrem do pěny. Mouku promíchejte s kakaem a kypřícím práškem. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Čokoládu rozpusťte s máslem ve vodní lázni anebo opatrně na nízkém plameni. V míse vyšlehejte vejce s cukrem do pěny. Mouku promíchejte s kakaem a kypřícím práškem. …
Do mísy dáme 150 g krystalového cukru a vanilkový pudink. Promícháme a vsypeme obraný, propláchnutý a okapaný rybíz. Mražený nerozmrazujeme. Lze použít 500 - 800 g,…
Nejdříve dáme do pekárny tekuté ingredience, dáme 1. hnětení. Poté vložíme sypké konzistence, dáme 2 hnětení a zároveň po chvíli vložíme sníh z bílků. Pekla jsem v…
V míse vyšleháme vejce, přidáme mléko, zakysanou smetanu, tvaroh, moučkový cukr, vanilkový cukr, máslo a vyšleháme metličkou.Dále přidáme mouku, mletý mák, kypřící…
Mouku s kypřícím práškem dejte do mísy. V jiné míse ušlehejte změklé máslo s cukrem a žloutky do světlé pěny, ušleháme bílky. Potom po částech přisypávejte moučnou směs…
V jedné míse smícháme suché suroviny - mouky, kypřící prášek, cukry, strouhaný kokos a špetku soli. Připravíme čokoládu, nalámeme ji na 24 stejných dílků.V druhé míse…
Změklé máslo s cukry utřete do pěny, po jednom zašlehávejte vajíčka, pozor, srazí se to, ale po přidání mouky se těsto spraví. Přidejte citronovou šťávu, postupně…
Máte chuť na něco dobrého k televizi, na čem si pochutnáte a zároveň to zasytí? Ochutnejte tyto smažené kuřecí kousky obalené v ochucené mouce, těstíčku a strouhance.…
Potěšte své blízké jogurtovou buchtou, která je plná ovoce a bohatě posypaná křupavou drobenkou. Jaké ovoce zvolíte, je jen na vás, skvěle chutná s třešněmi, nebo…
Jablka, vlašské ořechy a skořice tvoří osvědčenou podzimní klasiku. Vychutnáme si ji i v tomto koláči ze strouhaných jablek, nadýchaného těsta a křupavé ořechové…
Makovec, připravený z veskrze zdravých surovin, jako je mák, ovesné vločky, semínka, ořechy a ovoce, je velmi jednoduchý na přípravu. Po upečení jej můžete potřít medem…
Kdo by neznal tradiční Bebe sušenky. Pokud rádi mlsáte, upečte si je doma. Jsou křehké a lahodné, plné másla. Část těsta můžete obarvit kakaem. Recept je snadný, takže…
Rádi startujete den se sladkou snídaní? Ale nechcete přitom příliš hřešit? Zkuste připravit buchtu plnou zdravých a přitom přirozeně sladkých přísad. Pochutnáte si a…
Nejen na sváteční stůl v závěru roku můžete připravit výborné sýrové placičky. Udělejte je klidně z dvojité dávky, nemusíte se vůbec bát, že by zůstaly bez povšimnutí na…
Milujete linecké cukroví a perníčky? Tak to tu pro vás máme skvělý recept na spojení těchto dvou chutí. Křehká kolečka ovoní perníkové koření a po upečení je slepíme…
Starý a osvědčený recept, který směle můžete upéct na Vánoce jako cukroví. Příprava je velmi snadná a zvládne ji i začátečník. Lahodná chuť ořechů v kombinaci se…
Tyčinky, potřené rybízovou marmeládou, s mletými oříšky, voní po skořici a hřebíčku. Překvapí vás svojí lahodnou chutí a získají tak své pravidelné místo mezi cukrovím,…
Muffiny máme většinou jako sladký moučník, oblíbený dětmi. A když to spojíme spolu s pizzou dohromady, vznikne skvělá svačina zajímavé chuti. Slané muffiny s pizza…
Pudinkové banánky slepované marmeládou jsou lahodné cukroví, které kombinuje křehké těsto s jemnou chutí pudinku a ovocnou svěžestí marmelády. Tento tradiční recept…
Máte rádi výzvy, zejména ty kuchařské? Můžete s námi vyzkoušet větrníky z odpalovaného těsta, plněné nezbytným karamelovým krémem a šlehačkou. Hotové stačí jen posypat…
Pokud máte rádi arašídové máslo, máme pro vás skvělý recept na vláčné ořechové řezy s arašídovým krémem. Jednoduché piškotové těsto s mletými ořechy je měkoučké a…
Kdo by nemiloval bublaninu. Tento základní moučník zvládne připravit i začátečník. Jemné a nadýchané těsto provoní vanilka a citronová kůra. Na jejím povrchu se pak…
Bábovka, dříve známá jen jako forma na pečení, patří k tradičním moučníkům české kuchyně. Z dětství si ji jistě vybavíte jako sladkou tečku po nedělním obědě u babičky.…
Piškotový korpus, spousta jahod schovaných ve šlehačkovém krému a želatinové vrstvě. To je kouzlo jahodového dezertu nazvaného “mlska”. Příprava není složitá, za…