Pštrosí steak s dýňovou kaší
Recept ještě nebyl hodnocenPštrosí maso očistěte od případných blanek (většinou to ale není třeba) a připravte si dvě pěkné porce masa o výšce 3 centimetry. Lehce je naklepejte zaťatou pěstí a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 423 kJ / 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,28 g |
| – nenasycené | 0,57 g |
| –– mononenasycené | 0,38 g |
| –– polynenasycené | 0,19 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 55 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Pštrosí maso očistěte od případných blanek (většinou to ale není třeba) a připravte si dvě pěkné porce masa o výšce 3 centimetry. Lehce je naklepejte zaťatou pěstí a…
Pštrosí maso potřeme olivovým olejem smíchaným s kořením STEAK a dáme uležet do chladna nejlépe na 24 hodin.Uzenou slaninou poté vytvoříme okolo steaků „kabátek“, který…
Maso nachystáme na servírovací tác, ryzí uvaříme, zeleninu ohřejeme. Do kotlíku dáme 3-4 kostky bujónu na 1.5 litrů vody, přivedeme k varu na sporáku.Curry omáčka: …
Na pánvičce rozpustíme máslo a orestujeme pórek nakrájený na kousky. Zasypeme mletou sladkou paprikou, zamícháme a přidáme pštrosí maso nakrájené na kousky. Orestujeme,…
Žampiony rozkrojíme na poloviny nebo na čtvrtky a na suché pánvičce je několik minut restujeme. Až jsou hnědé, odložíme je na talířek. V pánvičce rozpálíme olivový olej…
Pokud jste ještě neochutnali pštrosí maso a rádi experimentujete, pak je tento recept pro vás jako stvořený. Maso ze pštrosa svojí chutí a vůní připomíná telecí maso s…
Na oleji krátce restujeme nakrájenou jarní cibulku.Přidáme na kousky nakrájené pštrosí maso a opečeme, aby se zatáhlo.Osolíme, opepříme, promícháme, podlijeme vodou a…