Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Pštrosí steak s dýňovou kaší"

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min

65 min (65 min příprava)

27. 4. 2013 06:45

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie2 522 kJ / 603 kcal
Bílkoviny0,67 g
Tuky66,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy0,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tipy a triky, stejně jako podrobný fotopostup najdete na: http://www.foodstyle.cz/products/pstrosi-steak-s-d...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K@tka

27. 4. 2013 21:29

magdalenka: Děkuji:-*

K@tka

27. 4. 2013 21:29

Iljusa: Děkuji

K@tka

27. 4. 2013 21:28

Jitkas: Děkuji :-K

K@tka

27. 4. 2013 21:28

maris: A nejsou to náhodou Ti od Černé Hory? Tam jich je teda požehnaně... Ale abych řekla pravdu, měla jsem respekt i z jejich "miminek". Ale masíčko a vajíčka mají exkluzivní ;-)

maris

27. 4. 2013 20:22

Eliza:na Kulaťáku jsou trhy právě v sobotu, býval tam prodej přímo z pštrosí farmy. Jednou jsem se jich ptala, kolik jich asi mají - okolo 200 kousků:-O:-))

Eliza

27. 4. 2013 20:18

maris: Já jsem ho u nás na Jiřáku také viděla - byl tam celý stánek. Jenže v poslední době se tam nedostanu, jsem v práci do pěti a to už to balí.:no: A v sobotu tam ten stánek nebývá... Snad se mi poštěstí jinde.

maris

27. 4. 2013 20:14

Eliza: Eli, kupovala jsem ho na Farmářských trzích na Kulaťáku, ale už jsem tam dlouho nebyla, tak že bez záruky;-):-)

Eliza

27. 4. 2013 20:08

Já toho pštrosa budu muset ochutnat...Už jsem měla vyhlédnutou prodejnu, jenže zmizla, jak už to tak bohužel bývá. Jídlo vypadá překrásně.:yes::-K

varilamyskakasicku

27. 4. 2013 13:25

:-p:-p:-p:-p:yes:

magdalenka

27. 4. 2013 11:36

Skvostné...:yes:

Tanicka

27. 4. 2013 10:41

Na tomhle jídle bych si opravdu pochutnala :-) steak a dýně, prostě krása :-)

hanka

27. 4. 2013 07:37

Jestli mi chcípne comp, jak na něho slintám, tak...:-D:-D:-D
My dnes jenom vepřová srdce "ala svíčková", jenom hodně zeleniny a trošinku, kdyžtak zředím smetanou:-p:-K

Jitkas

27. 4. 2013 07:02

Maso je krasne, ale tvoje kasicka nema chybu, ta trouba dela dyni moc dobre. Delam skoro stejne, jen musim koupit dynovy olej, dobry "tip a trik", dekuji.

Iljusa

27. 4. 2013 06:51

Pěkné kusisko masa :-p:yes: Víc se mi líbí ta druhá fotka ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pštrosí steak recept pštrosí steak pštrosí steaky recept recepty na pštrosí steak pštrosí srdce recept pstrosi medailonky recept na pštrosí steak pstrosi olej pštrosí steaky pštrosí filety pštrosí srdce pštrosí filet recept recept pštrosí steak pstrosi filet pštrosí stejk triko steak dýňová farma pstrosi filet recepty pštrosí stehno dýňová kaše

Suroviny: maso pštrosí, olej olivový, tymián, sůl mořská, pepř čtyř barev, dýně muškátová, olej dýňový, tymián, rozmarýn, smetana ke šlehání, máslo

TopRecepty.cz

"Pštrosí steak s dýňovou kaší"

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AXA9