Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pštros na paprice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

27. 2. 2016 20:31

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie1 268 kJ / 303 kcal
Bílkoviny69,00 g
Tuky3,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 165 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Někdo může dělat omáčku přímo ze smetany, ale já ji nepoužívám, dělávám ji z mléka.

Hraška je výborná na zahuštění, po přidání je třeba ji nechat cca 20 minut povařit. V případně použití smetany není nutná, protože smetana omáčku zahustí dostatečně.

Pštrosí maso je vynikající, jen je třeba ho nechat dostatečně dusit, aby bylo měkoučké a nebylo tuhé.

Používám předgrilované pštrosí steaky, které není třeba moc dochucovat. Pokud by se použilo čerstvé maso, bylo by třeba maso ochutit více - i když je pravda, že u pštrosího by možná i stačilo maso jen povařit v ochucené omáčce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chudakpstros chudakpstros

11. 1. 2021 17:24

chudák pštros :(

Johanka128 Johanka128

28. 2. 2016 11:48

Simona Skolakova: Je to škoda, že to není moc dostupné maso. V Makru by taky mohli mít a nebo pak zkusit nějaké to řeznictví.

Simona Skolakova Simona Skolakova

28. 2. 2016 00:24

Také bych ráda ochutnala pštrosa:-8;-)vím,že je to zdravé a doporučované maso,ale nemám kde ho vzít:-8;-)i když jsem v Praze byla kolikrát na farmářských trzích,tak jsem měla asi zrovna smůlu,že nebylo;-),ale láká mě to;-):yes:

Johanka128 Johanka128

27. 2. 2016 23:53

Jana Remkova: Jani mrkni se na farmářských trzích nebo přímo v nějakým řeznictvím.

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 2. 2016 23:06

No, kamarádi měli pštrosí farmu. Neměla jsem však možnost pštrosí maso ochutnat a je mi to líto. ;-)

Johanka128 Johanka128

27. 2. 2016 20:48

tejaja: :-) Až jednoho chytíš, nebudeš litovat :-p

tejaja tejaja

27. 2. 2016 20:44

Zaujímavý recept. Len musím počkať do leta, teraz sú pštrosy v ZOO zazimované, nepobehujú vonku. :-D;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pštros recepty pštros recept pštrosí ragú recepty ze pštrosa recept na pštrosa maso z pštrosa recept pstros jak připravit pštrosa recepty z pštrosa recept z pštrosa pstrosi ragu recept pstrosi srdce recepty pštrosí játra recepty recepty pstros recepty krkyze pstrosa pštrosí ragú recepty maso pštros recepty recepty pštros na hříbech recepty ze u pštrosa recepty se pštrosa

Suroviny: maso pštrosí, paprika sušená sladká, pórek, máslo, sůl, pepř, hraška, mléko

TopRecepty.cz

Pštros na paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kL76