Dort z lázeňských oplatek
Recept ještě nebyl hodnocenDo robota dáme změklé nakrájené máslo a kondenzované mléko a šleháme. Krém ochutíme rumem. Poté oplatky potíráme krémem a skládáme je na sebe. Potřeme také strany a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 30,00 g |
– nasycené | 16,00 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 56,00 g |
– cukry | 36,00 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Do robota dáme změklé nakrájené máslo a kondenzované mléko a šleháme. Krém ochutíme rumem. Poté oplatky potíráme krémem a skládáme je na sebe. Potřeme také strany a…
Přidáno před 39 minutami
Přidáno před 58 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Méně známá podzimní kořenová zelenina: Víte, jak využít v kuchyni pastinák?
Sedmero základních druhů hrnců a pánví: Víte, jak a na co je správně použít?
Vítěz MasterChef Česko 2022 Martin Pecina vydává kuchařku: Pod drsným obalem se skrývá poctivá kuchařina a pocta našim surovinám