Obložená mísa
Recept ještě nebyl hodnocenPostup?....prostě skládám a skládám, hraji si s tím a nakonec je hotovo!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 699 kJ / 167 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| – nasycené | 2,00 g |
| – nenasycené | 1,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 860 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 2,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Postup?....prostě skládám a skládám, hraji si s tím a nakonec je hotovo!
Tvrdý sýr nastrouháme na jemném struhadle do mísy.Prolisujeme k němu salám a utřený česnek se solí.Přidáme pepř,mletou papriku,měkký sýr a majolku.Vše dobře smícháme tak…
Zapneme troubu na 200 ° C a plechy vyložíme papírem na pečení.Z plátu listového těsta vykrájíme kolečka o Ø 5,5 cm a z poloviny vykrájíme ještě středy Ø 3,5 cm. Z…
Plněný Hermelín připravíte docela snadno, potřebujete k tomu pouze trochu trpělivosti a kulaté vypichovátko. Sýr musí být středně zralý. Uvnitř ani ne tvarohový a ani…
Základ tohoto slaného dortu tvoří korpusy z kynutého těsta, které promažeme dvěma druhy pomazánek a proložíme vařenými vejci. Celý dort pak potřeme pomazánkou a…
Plát masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a poklademe paprikovým salámem. Do mísy dáme na kostičky nakrájená vejce, anglickou slaninu,tvrdý sýr,…
Cibuli nakrájíme na jemno, krájený salám na malinkaté kostičky (kolečka jsou téměř průsvitná) a všechny suroviny vidličkou řádně promícháme. Sůl ani jiné koření nedáváme!
Vyválíme si listové těsto, pomažeme kečupem, položíme salámy a na ně cherry rajčátka. Sypu strouhaným sýrem, ale výborný je i sýr strouhaný v sáčku(kde je více druhů…
Spojení šťavnatých rajčat, jemné mozzarelly a voňavé bazalky na křupavém základu vytvoří elegantní a osvěžující pohoštění, které je ideální pro každou příležitost.…
Ptáčky známe jako plátky masa potřené hořčicí a s dalšími surovinami zabalené do úhledných balíčků. V těchto se skrývá paprikáš a špalíček nivy. K nim je pak podávána…
V robotu promícháme mouky, do vzniklého důlku dáme cukr, droždí a zalijeme vodou tak, aby bylo téměř ponořeno droždí. Přikryjeme čistou utěrkou a necháme vzejít kvásek …
Očištěné plátky krkovice na okraji několikrát nařízneme, naklepeme, lehce osolíme a opepříme. Každý plátek potřeme hořčicí, poklademe plátky paprikáše (nebo jiného…
Párky nakrájíme na tenká kolečka, cibuli nakrájíme na hrubší proužky, salám na nudličky a dáme do pánve, kde zprudka na oleji opečeme. Česnek nasekáme a přidáme ke směsi…
Slané dorty nemusí mít jen klasickou podobu. Můžete uplatnit svou fantazii a vytvořit něco zvláštního, neokoukaného. Suroviny studené kuchyně a různé druhy zeleniny se…
Pomazánka z paprikáše je skvělým způsobem, jak využít oblíbený maďarský pokrm v nové podobě. Tento recept přináší tradiční chutě paprikáše v podobě krémové a lahodné…
Brambory ve slupce omyjeme, osušíme a nakrájíme do nich zářezy, zhruba 5 mm od sebe. Dáváme pozor, abychom nedokrojili až do konce.Každý takto připravený brambor osolíme…
Mletou směs smícháme s ingrediencemi a se sýry pokrájenými na kostky cca 1 cm velké. Salámem vysteleme formu srnčí hřbet. Na salám dáme těsto a uhladíme navlhčenou dlaní…
Okrájíme brambory a dáme je vařit do 1 litru vody.Připravíme jíšku. Na kousíčku másla zpěníme cibulku, přidáme hladkou mouku, uděláme světlou jíšku.Jíšku, 1/2 konzervy…
Krůtí prs rozpůlíme a vytvoříme podélně uprostřed v každé půlce kapsu. Naplníme nivou a salámem. Osolíme a opepříme. Obalíme v trojobalu a smažíme ve fritovacím hrnci…
Očistěná prsa nakrojíme a přes fólii lehce naklepeme. Na vzniklé pláty poklademe kolečka paprikového salámu, na polovinu rozetřeme tavený sýr a na něj dáme spařené…
Slaný dort připravíme z toustového chleba, který protřeme směsí z pomazánkového másla, smetanového sýra, okurek a kapií a proložíme šunkou a sýrem. Povrch dortu ozdobíme…
Halušky jsou oblíbenou a tradiční pochoutkou u našich slovenských sousedů. Připravit je můžete i na rychlý oběd nebo večeři. Není to nic složitého, halušky podávané se…
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, pomažeme plnotučnou hořčicí a poklademe na něj plátky tvrdého salámu a kousek nivy vcelku. Zabalíme do závitku, ovážeme…