Guláš Paprikáš

sipkovy-ruzenec Kuchař:

Vepřové maso 6 názorů

54

Suroviny

500 g vepřového masa
500 g cibule
kmín
sladká mletá paprika
salám Paprikáš
kečup ostrý
sůl
pepř
mouka
voda na podlévání
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme si salám Paprikáš na drobnější kousky a osmahneme ho spolu s cibulkou.

  2. Po té přidáme kousky vepřového masa, které jsme poprášili moukou.

  3. Následně pak opékáme. Potom přidáme sůl, pepř, papriku, kmín, následně i kečup, přidáme vodu a dusíme pod pokličkou.

  4. Po vysmahnutí přidáme opět vodu. Znovu přikryjeme a dusíme doměkka.

Poznámka

Doporučená příloha je bílý chléb nebo toast.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Guláš Paprikáš

  • Dejan Dejan(neregistrovaný)

    najlepši gulaš paprikaš, poydrav iy Srbije :-):-)):yes:

    Odpovědět

  • Dejan Dejan (neregistrovaný)

    najlepši gulaš paprikaš,poydraw is srbije :-):-))

    Odpovědět

  • Jirka Jirka(neregistrovaná)

    Zdravím, guláš byl dobrý ten paprikáš se v tom ztratí.
    Změkne a skoro se rozvaří a nechá příjemnou vůni.
    Já jsem tedy ještě přidal sojovku 2 kávové lžičky, 1 polévkovou plnotučné hořčice.
    Kečup jsem dával obyčejný, ostrý jsem neměl.
    A bylo to super. :yes:

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Recept nemusí byť zlý, ale do guláša by som salámu nedávala.;-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Ách jo, já už jsem tak dlouho neměla guláš...:-p A tenhle vypadá obzvlášť pikantně a to já tedy můžu. Ukládám na lepší časy :-), děkuju za recept.

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo