Hovězí rendang
Recept ještě nebyl hodnocenToto je jedno z poměrně složitých jídel jihovýchodní Ázie, náročné na suroviny i přípravu, ale naprosto jedinečné svou symfonií chutí a rafinovanou pikantností. Pochází…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 021 kJ / 244 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 24,00 g |
| – nasycené | 4,00 g |
| – nenasycené | 20,00 g |
| –– mononenasycené | 17,00 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 9,60 g |
| Sůl | 24,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Toto je jedno z poměrně složitých jídel jihovýchodní Ázie, náročné na suroviny i přípravu, ale naprosto jedinečné svou symfonií chutí a rafinovanou pikantností. Pochází…
Ve food procesoru zpracujeme koriandr, kmín a pepř.Postupně pak přidáváme a zapracováváme ostatní suroviny, dokud se nám nevytvoří pasta. Z citronové trávy použijeme…
1.Presne ako keby ste isli robit tradicnu ryzu pridajte kokosove mlieko pandanovy list a vodu a trosku soli. 2. Susene ancovicky oplachnite pod vodou osuste a…
1- Nasu velku " maxi " zeruchy sme posekali na cca 3 cm kusky. Mungo klicky sme dali na cca 1 minutu obarit do horucej vody a hned ochladili do studenej aby nestratili…