Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí rendang

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 300 min Doba přípravy: 300 min

300 min (300 min příprava)

16. 3. 2013 03:37

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 057 kJ / 3 838 kcal
Bílkoviny252,68 g
Tuky257,69 g
Vláknina47,70 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 748 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy114,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Většina ingrediencí nebo jejich náhražek je k sehnání na internetu, třeba voskové ořechy kemiri na webu - www.theasiancookshop.co.uk/candle-nut-candlenutskemiri-nuts-2256-p.asp). Kaffirové listy lze zaměnit bobkovým listem a trocho limetkové strouhané kůry. Tamarind lze nahradit tamarindovou šťávou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

badak badak

17. 3. 2013 00:50

To Nonya: dík za ten odkaz na 50 nejlepších, chvilku mi trvalo než jsem se prohrabal až k rendangu. Ale myslím, že by tam opravdu měl patřit třeba bramborák, nebo třeba bryndzové halušky - geniální jídlo, které svět ještě neobjevil...

Olinka5555

16. 3. 2013 21:24

Ani já nepatlám špagety s vegetou. Recept jsem pročetla a zkonstatovala, že bych tohle prostě nedala, souhlasím s Jitkou, nedokážu si představit jak to má ve výsledku chutnat, podle ingrediencí skvěle, takže posílám bodík.:yes::yes::yes:

badak

16. 3. 2013 20:33

To Nonya: díky za skvělé ilustrační foto, mám jenom několik foteček "Padang stolu", kde je rendagn jen jeden z mnoha (jídelníček je tvořen pyramidou misek s různými dobrotami, vyrovnaných na stole před hostem. Platí se jen to, z čeho host ochutná).. Přiznávám, že tento recept je opravdu komplikovaný a pokusím se svou vinu odčinit něčím jednodušším. Nic to ovšem nemění na faktu, že je možno rendang připravit i u nás a výsledek stojí za to.

Nonya

16. 3. 2013 15:21

1974, ja som prekvapeny ze to sem pridal je to zlozity recept a tazko sa robi + suroviny , preto mimo Indonezie ho skor podavaju v 'nedokoncenej-tekutej verzii" ako kalio, inac ako pozeram nas kuchar zabudol dat kokosove mlieko - preto sa to zle robi-prihara to ked sa robi tradicna skoro sucha skaramelizovana verzia.
PS: jitkas uplne s tebou suhlasim, aj tam je to len na slavnosti a dovod ze je to take suche - vydrzi to dlho bez ladniciek ( mozu si to zobrat na cesty).

Jitkas

16. 3. 2013 15:17

Nonya: nyni nejste zrovna objektivni. I kdybych mela vsechny orig. ingredience, toto jidlo, aniz bych ho ochutnala predem tak, jak ma byt pripravene, neni mozne uvarit. Uznejte sam, ze priprava neni zrovna jednoducha, rekla bych, ze je hodne slozita a bez chutove zkusenosti neodhadnutelna. A to Vam prisaham, ze jse v zivote nikdy nepatlala spagety s vegetou!!

1974andrea 1974andrea

16. 3. 2013 13:38

Já mám ráda tahle asijská jídla, ale myslím, že aby si člověk opravdu vychutnal takovéto pokrmy, je lepší si ho nechat připravit tak, jak má být připraven, včetně originálních ingrediencí. A tady u nás má bohužel málokdo takové možnosti.

Nonya

16. 3. 2013 13:15

Pridam docasne moju fotku aj s extra zeleninovym gulai.
Ked mas svoju lahko vyhodim :yes:

Nonya

16. 3. 2013 13:08

badak, badak, vybral si si zlu stranku tu taketo nefici, aj ked to bolo zvolene v roku 2011 na CNN travel ako najlepsie jedlo na svete.
PS: Ani jedno ceske v prvych 50 ...ale dostanes menej bodov ako keby si zmiesal spagety s vegetou :-D
Tak aspon bod odo mna ;-) inac je to vlastne skaramelizovane curry , vyborne jedlo, pripravuje sa len na specialne prilezitosti.
http://travel.cnn.com/explorations/eat/readers-cho...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí randang koření rendang hovězí na kokosu randang recept malajský rendang hovězi gulai rendag směs z hovězího masa co mám ráda recepty rendang s cibulí hovezi maso orech co mám ráda recepty hovězí rendeng rengdang malajsky rendang tamarindová pasta náhražka laos powder pasta rendang randang recepty tamarind recepty indonézká kuchyně hovězí maso hovězí kalio

Suroviny: olej, maso hovězí, mléko kokosové, kokos strouhaný, listy limetky, jablko, kokos strouhaný, koření sambal, zázvor, kurkuma, galangal, tráva citronová, pasta krevetová, chilli paprika čerstvá zelená, chilli paprika sušená, cibule, cibule šalotka, kardamom, česnek, koriandr, fenykl, koření hřebíček, ořechy

TopRecepty.cz

Hovězí rendang

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mXLO