Pasta rajčatová
Pasta Sambal Badjak - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 1 hodinou
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Avokádový dip ze zakysané smetany
Přidáno před 6 hodinami
Focaccia s čerstvými rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Pikantní vepřová směs s brambory a cuketou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně sbírat, sušit a skladovat vlašské ořechy: Osvědčené rady zkušených zahrádkářů nezklamou
Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve
Voňavý perník na plech podle Josefa Maršálka chutná božsky: Ani do něj nepotřebujete vejce, říká cukrář