Banánový chlebíček se skořicí
Recept ještě nebyl hodnocen1. Troubu předehřejeme na 180°C a vymažeme bochníkovou formu máslem. Odložíme. 2. Ve středně velké míse smícháme mouku, jedlou sodu, sůl a skořici. Odložíme. 3. Ve…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 804 kJ / 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,03 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,01 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 40,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1. Troubu předehřejeme na 180°C a vymažeme bochníkovou formu máslem. Odložíme. 2. Ve středně velké míse smícháme mouku, jedlou sodu, sůl a skořici. Odložíme. 3. Ve…
Lehký tvarohový krém, sladké jahody a nadýchaný piškot nebo sušenkový základ – tohle pokušení v sobě spojuje svěžest léta a jemnost domácího dezertu. Ideální pro…
Z vyváleného těsta vykrájíme malá kolečka, o něco menší skleničkou vytlačíme vnitřní kruh a špejlí propíchneme dírky. Po upečení ozdobíme polevou.
Uděláme linecké těsto, vyválíme placku a vykrajujeme kolečka.Upečeme, potom je namažeme čokoládovou polevou, položíme na ně pralinku a též ji pomažeme polevou.Po…
Toto univerzální těsto má široké možnosti svého využití. Je možné ho klasicky vyvalovat a vykrajovat různé tvary, nebo ho vytlačovat strojkem, nebo jím plnit košíčky.
Drobné pečivo z jednoduchého třeného těsta zaujme neobvyklým tvarem. Je snadné a rychlé na přípravu, neboť silikonové formičky není třeba ani vymazávat. Je jen na vás,…
Symboly štěstí do nadcházejícího roku jsou dárkem od srdce. Perníčková prasátka dozdobíme pomocí obarvené cukrové polevy, na kterou nalepíme marcipánový čtyřlístek. Do…
Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky, cukr, máslo a vanilkový cukr vyšleháme do pěny. Přidáme mouku, prášek do pečiva, rum a mléko. Smícháme a opatrně vmícháme sníh z…