Výborná pizza
Recept ještě nebyl hodnocenZaděláme těsto a necháme asi 1 hod. kynout. Rozdělíme na 2 díly. Rozválíme na tenký plát asi na 2-4mm, podle chuti, potřeme lehce olejem a protlakem, posolíme - jemně,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 217 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zaděláme těsto a necháme asi 1 hod. kynout. Rozdělíme na 2 díly. Rozválíme na tenký plát asi na 2-4mm, podle chuti, potřeme lehce olejem a protlakem, posolíme - jemně,…
Přidáno před 21 minutami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Sladké borůvky: Jak dlouho je skladovat, jak je správně mrazit a co s nimi v kuchyni
Jak chudý učeň ke štěstí přišel: Kde se vzal Sachrův dort, symbol Vídně?
Kvašená zelenina je snadnou variantou nakládání. Kromě zelí a okurek báječně chutnají i fermentované papriky, cibule nebo ředkvičky