Hovězí roštěná na česneku
Recept ještě nebyl hodnocenHovězí roštěná na česneku je další česká klasika, kterou nejčastěji servírujeme se špenátem a bramborovým knedlíkem. Máme pro vás jednoduchý recept na měkké maso se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 515 kJ / 123 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 4,20 g |
| – nasycené | 1,86 g |
| – nenasycené | 1,91 g |
| –– mononenasycené | 1,81 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 55 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Hovězí roštěná na česneku je další česká klasika, kterou nejčastěji servírujeme se špenátem a bramborovým knedlíkem. Máme pro vás jednoduchý recept na měkké maso se…
Nejprve dáme péci v alobalu neloupanou palici česneku, kterou zakápneme troškou oleje. Trvá to při teplotě 220°C asi 40 minut. Nejlépe je upéci česnek do zásoby, pokud…
Celý kus roštěné osolíme, opepříme, potřeme kečupem, hořčicí, zakápneme olejem, zabalíme do folie a necháme v chladu do druhého dne.Další den maso vyjmeme z lednice a…
Maso odblaníme, dvakrát umeleme, ochutíme whisky, worcestrem, solí, pepřem a nasekaným rozmarýnem, přikápneme trochu oleje a vymícháme do kompaktní hmoty. Vytvoříme 6…
Maso nakrájím na nudličky, přidám sůl, pepř, kari, olivový olej a nechám pár hodin odležet. Na olivovém oleji orestuji nadrobno nakrájenou cibuli, přidám naložené maso,…
Hovězí maso nakrájíme na tenké plátky( 2mm ) velmi důkladně osušíme a dáme na předehřátou pánev s olivovým olejem, po minutě opékání maso otočíme přidáme plátek másla,…